صفر تا صد ماساژ برای فرم دهی صورت

فرم صورت یکی از مهم ترین عناصر تاثیرگذار بر زیبایی است. حتما تا بحال به دنبال روش های مختلفی برای فرم دهی صورت خود بوده اید. بسیاری از این روش ها بر پایه جراحی بنا شده اند. جای نگرانی نیست. شما می توانید بدون عمل های جراحی پوستی شاداب و بدون افتادگی داشته باشید. در این مقاله به بررسی نحوه ماساژ برای فرم دهی صورت خواهیم پرداخت. با مطالعه این مقاله قادر خواهید بود روش های مختلف ماساژ صورت را برای رفع مشکلات ظاهر یاد بگیرید. با ما همراه باشید.
فواید ماساژ صورت
قبل از اینکه به سراغ انواع ماساژ برای فرم دهی صورت و روش های انجام آن ها برویم بهتر است با فواید ماساژ صورت آشنا شوید. ماساژ دادن صورت علاوه بر زیباسازی و جوانسازی پوست تاثیرات مثبت دیگری نیز به همراه دارد. بسیاری از مشکلات پوستی را می توان به روش های مختلف ماساژ درمانی رفع نمود. در ادامه به بررسی ده مورد از مزایای ماساژ صورت خواهیم پرداخت.
مورد اول: بهبود جریان خون
ماساژ برای فرم دهی صورت تنها خاصیت و فایده ماساژ درمانی به حساب نمی آید. ماساژ جریان خون در بافت های پوستی را نیز بهبود می بخشد. برای افزایش کارایی ماساژ و خون رسانی بهتر می توان از غلتک های مخصوص استفاده نمود. در صورت استمرار در انجام این کار وضعیت پوست در اثر افزایش گردش خون با گذشت تنها چهار هفته بهبود پیدا می کند. پیشنهاد می شود برای دیدن هر چه زودتر این تاثیرات روزانه به مدت پنج دقیقه پوست صورت را ماساژ دهید.
مورد دوم: بهبود جای زخم و اسکار
افرادی که از داشتن جای زخم و اسکار بر پوست صورت خود گله دارند، با ماساژ منظم می توانند بهبود این مشکلات پوستی را تسریع بخشند. البته لازم به ذکر است که ماساژ درمانی برای زخم های سطحی و خفیف مناسب خواهد بود. به عبارت دیگر بهتر است برای درمان زخم های عمیق حتماً به دکتر مراجعه نمایید. نحوه عملکرد ماساژ برای بهبود زخم ها بسیار ساده است. انجام این کار باعث می شود قسمت های اطراف زخم نرم و شل گردند. در نتیجه بافت زخم به سرعت بهبود یافته و پوست محل زخم صاف می شود.
مورد سوم: جوانسازی پوست
جوانسازی پوست سومین مورد از مزایای ماساژ به شمار می رود. ماساژ برای فرم دهی صورت با جوانسازی پوست همراه است. انجام اصولی این کار باعث می شود پیری پوست به تعویق بیفتد. با افزایش گردش خون و تسهیل فرآیند انتقال مواد مغذی به سلول ها مشکلات پوستی به مرور زمان از میان برداشته خواهند شد. کلاژن سازی پوست با ماساژ آسان تر می گردد. در نتیجه چین و چروک هایی که در اثر کمبود کلاژن ظاهر شده اند از میان می روند. علاوه بر آن بسیاری از لک ها و مشکلات پوستی با بهبود فرآیند کلاژن سازی درمان خواهند شد.
مورد چهارم: بهبود خشکی پوست
خشکی پوست یکی از معضلاتی است که همواره افراد زیادی را درگیر می کند. خشک شدن پوست ناشی از عواملی چون استرس و کمبود آبرسانی است. اگر در ماساژ درمانی از روغن های طبیعی استفاده شود، خشکی پوست پس از مدتی برطرف خواهد گشت. ماساژ پوست را می توانید به کمک آبرسان ها نیز برطرف سازید. ماساژ را به صورت شبانه قبل از خواب و به مدت چند هفته تکرار کنید. برای تاثیر بهتر این روش می توانید از روغن های زیر بهره بگیرید:
- روغن نارگیل
- روغن بادام
- روغن حاوی ویتامین E
- روغن زیتون
مورد پنجم: تقویت عضلات صورت
اخم کردن، استرس و تنش هایی که روزانه با آن ها روبرو هستید باعث پیدایش خطوط هایی بر پوست صورت خواهند شد. انقباض عضلات صورت باعث افزایش این چین و چروک ها می شوند. به منظور رفع و پیشگیری از چنین مشکلی لازم است ماساژ درمانی را آغاز نمایید. ماساژ روزانه با تقویت عضلات صورت از شل شدن آن ها جلوگیری می کند. با داشتن عضلاتی منسجم و محکم از افتادگی پوست جلوگیری نمایید.
مورد ششم: دفع سموم پوستی
سموم پوستی در اثر آلودگی هوا و همچنین رژیم نامناسب غذایی به وجود می آید. هر چقدر این سموم بیش تر شوند با مشکلات پوستی مختلفی روبرو خواهید گشت. برای مثال عملکرد سلول های پوستی با پر شدن منافذ پوست ضعیف می شود که در نتیجه آن آکنه های پوستی به سراغتان خواهند آمد. با ماساژ مرتب و مستمر پوست می توان این سموم را از غدد لنفاوی خارج کرد. در نتیجه پس از گذشت زمانی کوتاه پوستی صاف و شادابی خواهید داشت.
مورد هفتم: کاهش پف چشم و صورت
یکی از تاثیرات مثبت ماساژ برای فرم دهی صورت کاهش پف است. تجمع مایعات زیر پوست و همچنین رژیم نامناسب غذایی به پف چشم و صورت منجر می گردد. به منظور کاهش پف می توان به ماساژ روی آورد. ماساژ با تخلیه آب میان بافتی پف را بهبود می بخشد.
مورد هشتم: آرامش بخش
استرس مشکلی است که افراد زیادی با آن دست و پنجه نرم می کنند. ماساژ به اندازه قابل توجهی در رفع خستگی تاثیر دارد. با انجام روزانه ماساژ استرس را از خود دور نمایید و از تنش های عاطفی روزانه رهایی یابید. این مسئله توسط بسیاری از محققان به اثبات رسیده است.
مورد نهم: رفع احتقان سینوسی
بسیاری از افراد در فصول سرد سال با احتقان سینوسی مواجه می گردند. این معضل عوارض دیگری چون سردردهای شدید به همراه دارد. گرفتگی بینی را با استفاده از شوینده های مخصوص می توان از میان برد. یکی دیگر از روش های حل این مشکل ماساژ درمانی است. در واقع ماساژ از طریق تخلیه مخاط تنفس را بهبود می بخشد و از سویی دیگر دردهای ناشی از احتقان سینوسی را کاهش می دهد.
مورد دهم: از بین بردن گودی چشم
گودی زیر چشم در اثر خیره شدن به صفحه کامپیوتر یا گوشی و همچنین خستگی ظاهر می شود. برای بهبود گودی دور چشم می توانید به سراغ ماساژ بروید. قسمت های کبود و گود اطراف چشم را به آرامی ماساژ دهید. برای تاثیر بهتر می توانید از ماسک های مخصوص نیز استفاده کنید.
روش انجام انواع ماساژ صورت
پس از آشنایی با فواید و مزایای ماساژ برای فرم دهی صورت به سراغ روش انجام آن می رویم. ماساژ درمانی انواع مختلفی دارد که هر یک از روش ها به حل مشکلات پوستی خاصی منجر می شوند. در ادامه به صورت جامع و کامل به بررسی روش های مختلف انجام ماساژ صورت و تاثیرات آن ها خواهیم پرداخت.
ماساژ صورت برای پاکسازی
برای پاکسازی عمیق و اصولی پوست به پاک کننده های خاصی چون لامرس نیاز دارید. دقت کنید که مواد موجود در پاک کننده باید با پوستتان سازگار باشد. پاک کننده را به پوست خود بمالید. این کار را به آرامی و با ملایمت انجام دهید. سپس شروع به ماساژ دادن کنید. ماساژ را به صورت دورانی انجام دهید. از پیشانی شروع کنید. سپس به سمت شقیقه ها پیش بروید. اطراف چشم را فراموش نکنید. با این حال ماساژ دور چشم را کاملا ملایم و آرام انجام دهید. بینی، گونه و فک خود را ماساژ دهید. ماساژ گردن را با مواد پاک کننده به انجام برسانید.
پیشنهاد می شود سینه را نیز پاکسازی کنید. چراکه پوست این قسمت از بدن بسیار حساس است. پس از اتمام کار مجدداً به سراغ قسمت هایی مثل فک بروید و دوباره کار ماساژ را انجام دهید. با ماساژ مجدد قسمت هایی از صورت که دسترسی به آن ها دشوار است از پاکسازی تمام نقاط صورت اطمینان حاصل خواهید کرد. در نهایت با استفاده از آب سرد مواد پاک کننده را از صورت خود بشویید. به هیچ وجه از آب گرم استفاده نکنید. اگر قادر به تحمل آب سرد نیستید، آب ولرم را جایگزین نمایید.
ماساژ صورت برای جوانسازی
برای جوانسازی پوست لازم است زمان مشخصی را به صورت روزانه برای ماساژ اختصاص دهید. این ماساژ در هشت مرحله انجام می شود. هر یک از این مراحل را سه مرتبه تکرار کنید. در قسمت هایی از پوست که چین و چروک زیادی دارند می توانید این حرکات را تا چهار الی پنج بار تکرار نمایید.
مرحله اول: ماساژ غدد لنفاوی
غدد لنفاوی در بخش های زیرین گوش جای گرفته اند. برای ماساژ این قسمت انگشت های اشاره و میانی را در بخش نرم پشت استخوان فک در زیر گوش قرار دهید. با حرکات دورانی ماساژ را به سمت گلو و خط اصلی فک به انجام برسانید.
مرحله دوم: ماساژ گردن
ماساژ گردن نیز به صورت دورانی انجام می شود. از بخش های پایین گردن به سمت بالا حرکت کنید. این کار به رفع غبغب و همچنین افتادگی صورت کمک شایانی می کند. تمام قسمت های گردن را با این روش ماساژ دهید.
مرحله سوم: ماساژ چانه
در این مرحله انگشت های شست را زیر چانه بگذارید و سایر انگشتانتان را روی گونه قرار دهید. انگشتان شست باید کاملاً ثابت باشند و بقیه انگشت ها را به سمت گیجگاه بکشید. این ماساژ هم برای چانه و هم برای گونه مناسب است.
مرحله چهارم: ماساژ دور لب
در انجام ماساژ برای فرم دهی صورت دور لب ها را فراموش نکنید. انگشتان اشاره خود را در فرورفتگی بالای لب بگذارید و به مدت 30 ثانیه این نقطه را فشار دهید. سپس به طرف گوشه های لب انگشتان خود را بکشید و برای قسمت پایین لب این کار را تکرار نمایید. در این مرحله انگشتان اشاره باید داخل گودی چانه قرار بگیرند.
مرحله پنجم: ماساژ گونه
ماساژ گونه دو روش دارد که در روش اول انگشتان کنار بینی قرار می گیرند. با انگشتان میانی خود به آرامی فشار وارد نمایید و در نهایت به سمت بالا یعنی به طرف شقیقه ها حرکت کنید. در روش دوم مچ دستانتان را کنار هم بگذارید. کف دست هایتان را روی لب و چانه قرار دهید. فشار ملایمی روی این قسمت ها وارد کنید و سپس گونه ها را به سمت بالا بکشید. دقت داشته باشید که کف دست هایتان به طرف گوش ها حرکت نماید.
مرحله ششم: ماساژ دور چشم
برای ماساژ دور چشم لازم است چشم هایتان را کاملاً ببندید. انگشتان باید روی شقیقه قرار بگیرند و به صورت دورانی انگشتان خود را دور چشم حرکت دهید. این حرکت تا روی ابروها ادامه پیدا کند. دقت داشته باشید که این کار را کاملاً آرام انجام دهید.
مرحله هفتم: ابرو
ماساژ ابرو با انگشتان شست و اشاره انجام می شود. قسمت میانی ابروهایتان را به آرامی به حالت نیشگون ماساژ دهید. این ماساژ علاوه بر جوانسازی پوست در رفع سردرد نیز کمک زیادی می کند. ماساژ ابرو همچنین چروک های پوستی را از میان بر می دارد.
مرحله هشتم: ماساژ پیشانی
مرحله آخر ماساژ برای فرم دهی صورت و جوانسازی پوست به قسمت پیشانی مربوط می شود. در این مرحله انگشتانتان را روی پیشانی بگذارید. این بار نه به صورت دورانی بلکه با روش زیگزاگی یکی از دست ها را به سمت بالا و دیگری را به سمت پایین حرکت دهید. برای انجام این حرکت از بخش مرکزی پیشانی شروع کرده و به سمت راست و چپ حرکت نمایید.
ماساژ لیفتینگ صورت
لیفتینگ یکی از تاثیرات مثبت ماساژ برای فرم دهی صورت به حساب می آید. قبل از اقدام به ماساژ حتماً از تمیز بودن دست های خود اطمینان حاصل کنید و صورت خود را از مواد آرایشی پاک نمایید. لازم به ذکر است که در صورت داشتن آکنه به هیچ وجه از این روش ماساژ استفاده نکنید. چشمانتان را ببندید و به آرامی با کمک دستانتان فشار کمی روی چشمان وارد نمایید. سپس دستانتان را بردارید و پس از آن به سراغ چانه بروید. ماساژ چانه را با حرکات چرخشی انجام دهید. با استفاده از انگشتان اشاره ماساژ دادن را از بخش مرکزی چانه آغاز کنید.
سپس به سمت قسمت های بیرونی مالش را ادامه دهید. ماساژ پیشانی را با انگشت اشاره و میانی آغاز کنید. از قسمت های بین دو ابرو شروع نمایید و به صورت یکنواخت به پیشانی ضربه بزنید. در نهایت نیز ماساژ پیشانی را با مالش شقیقه ها به اتمام برسانید. خط رویی بینی را تا به سمت بالا و تا محل رویش موی سر ماساژ دهید. برای انجام این کار از کف دست استفاده کنید و سپس با کمک انگشتان شست و اشاره روی ابروها را از محل رویش تا انتها بکشید. استخوان های گونه را از پایین به بالا فشار دهید و پس از گذشت سی ثانیه آن ها را رها کنید. برای اتمام ماساژ گونه ها انگشت اشاره و میانی را در کنار سوراخ های بینی بگذارید.
از قسمت زیرین استخوان های گونه به سمت گوش پیش بروید. در محل شقیقه ها به صورت دورانی ماساژ را ادامه دهید و به سراغ بخش فوقانی پیشانی بروید. این قسمت را با فشاری ملایم به سمت شقیقه ها بکشید. انگشت اشاره را بر مرکز لب قرار دهید. سپس به سمت گوشه لب رفته و در نهایت لب را بالا بکشید. چانه را با انگشت سبابه مالش دهید.
ماساژ صورت برای چاقی
یکی از مزایای ماساژ برای فرم دهی صورت چاق شدن صورت است. ماساژ چاقی از گونه ها آغاز می شود که به صورت دورانی انجام می گردد. این کار را با ملایمت و آرامی انجام دهید. از نوک انگشتانتان استفاده کنید و مسیر حرکت دست را به سمت بالا و خارج هدایت نمایید. به هیچ وجه پوست را به سمت پایین نکشید. چرا که در این صورت ممکن است با مشکل افتادگی پوست مواجه شوید. بخش گوشتی گونه ها را فراموش نکنید و هر گونه را به اندازه ده مرتبه فشار دهید. با ماساژ مرتب گونه ها پوست شما روشن و برجسته خواهد شد.
ماساژ صورت برای کلاژن سازی
بهبود کلاژنسازی یکی از تاثیرات ماساژ برای فرم دهی صورت به حساب میآید. کلاژن یکی از مهمترین پروتئینهایی است که نقش اصلی را در جوانسازی پوست ایفا میکند. میزان کلاژن تاثیر مستقیمی بر شفافیت و صافی پوست خواهد گذاشت. یکی از فواید اصلی ماساژ صورت بهبود کلاژنسازی است که طی چند مرحله انجام میشود. قبل از شروع فرآیند ماساژ صورت را با شوینده مناسب بشویید. برای این کار میتوانید از ژلهای شستوشو استفاده کنید. برای ماساژ میتوانید از روغنها و سرمهای پوستی بهره بگیرید.
در قدم اول با انگشتهای میانی و اشاره پیشانی را ماساژ دهید. به صورت ضربهای این کار را به انجام برسانید. جهت حرکت دست به سمت شقیقهها باشد. و از خط ابروها شروع کنید. سپس به سمت قسمتهای فوقانی پیشانی پیش رفته و همین کار را تکرار نمایید. مجدداً از بخش مرکزی پیشانی ماساژ دادن را آغاز کنید؛ این بار ضربه نزنید و پیشانی را مالش دهید. پس از پیشانی به سراغ قسمتهای اطراف چشم بروید و با انگشت اشاره ماساژ این قسمت را انجام دهید. انگشت خود را زیر چشمها و روی استخوان گونه بگذارید. از ناحیه نزدیک به بینی شروع کرده و به سوی بخشهای خارجی چشم ماساژ را ادامه دهید.
اینبار نیز به صورت ضربهای این کار را به انجام برسانید و این مرحله را دو بار انجام دهید. ماساژ این قسمت را مجدداً با حرکت چرخشی و دورانی دو بار تکرار کنید و سپس به سراغ استخوان گونه بروید. در این مرحله از انگشت اشاره و انگشت میانی استفاده نمایید. ضربههای خود را از بینی آغاز کرده و به سمت گوشها حرکت کنید. با حرکات ضربهای از چانه به گوش را ماساژ دهید. همین کار را در جهت مخالف تکرار فرمایید. با انگشت اشاره و شست روی خط فک فشار وارد نموده و حرکت کنید. این حرکت را چهار مرتبه تکرار فرمایید.
ورزش برای لیفت صورت
ماساژ برای فرم دهی صورت بسیار تاثیرگذار است. در کنار ماساژ می توان برای کسب نتیجه بهتر به سراغ ورزش رفت. ورزش های مختلفی برای لیفت صورت وجود دارند که در ادامه به بررسی تک تک آن ها خواهیم پرداخت. با این حال برای دستیابی به نتیجه مورد نظر حتماً به نکات درج شده در این قسمت دقت فرمایید. لیفت صورت با ورزش یک شبه اتفاق نمی افتد و برای انجام این کار هفته ها زمان لازم است. ورزش های زیر را هر هفته سه الی پنج مرتبه انجام دهید.
برای انجام این تمرین ها به حدود بیست دقیقه زمان نیاز خواهید داشت. اگر برای اولین بار است که می خواهید به ورزش صورت اقدام کنید، حتماً از آینه استفاده نمایید. این کار باعث می شود نحوه قرارگیری انگشتانتان را به خوبی مشاهده فرمایید. در این صورت از نحوه صحیح انجام کار اطمینان حاصل خواهید نمود. فراموش نکنید که به اندازه کافی آب بخورید. ورزش های لیفت به شرح زیر هستند:
مینی فیس لیفت
مینی فیس لیفت برای رفع افتادگی پلک بسیار مناسب است. این ورزش همچنین عضلات گردنی و صورت را بسیار تقویت می کند. ابتدا شانه هایتان را به سمت عقب بکشید و بازوی دست چپ خود را به میزان چهل و پنج درجه بالا بیاورید. بازوی دست راست را بالای سر بگذارید و بازوی دست راست را به طرف قسمت چپ صورت خم نمایید. انگشت حلقه را بر گوشه خارجی پلک بگذارید.
انگشت وسط را پایین تر از آن قرار دهید و انگشت ها را به سمت بیرون بکشید. این کار را با ملایمت انجام دهید. دقت کنید که در این مرحله سر باید به سمت راست خم شده باشد. چشم هایتان را کاملاً باز نگه دارید، دهان خود را باز کرده و زبان را به سمت راست بیرون بیاورید. پس از ده ثانیه این حرکت را در جهت مخالف تکرار کنید. برای کسب نتیجه مطمئن تکرار این مرحله به میزان سه الی پنج بار در روز الزامی است.
دوربین دو چشمی
دوربین دو چشمی نوعی ماساژ برای فرم دهی صورت محسوب می شود که چروک های پیشانی را از میان برمی دارد. برای انجام این ورزش دست های خود را به شکل حرف سی انگلیسی نگه دارید. در همین حالت انگشت اشاره را بالای پیشانی بگذارید. دست های خود را از بخش فوقانی پیشانی تا ابروها به سمت پایین بکشید. در نهایت دست خود را به سمت عقب ببرید. چشم ها در انجام این حرکت باید پنج ثانیه باز باشند و پنج ثانیه بسته شوند. پس از انجام این مراحل دست ها را آزاد کرده و با استفاده از انگشتان به پیشانی ضربه بزنید. این حرکت نیز سه تا پنج بار در روز تکرار شود.
حرکت ساچمو
ورزش ساچمو گونه ها را لیفت می کند. انجام حرکت ساچمو بسیار آسان است. ابتدا نفس عمیقی بکشید. سپس هوا را تا جایی که مقدور است در دهان خود بین گونه ها حرکت دهید. حرکت ساچمو نیز باید روزانه حداقل سه بار و حداکثر پنج بار تکرار شود.
روش زرافه
در کنار ماساژ برای فرم دهی صورت با روش زرافه می توان از شر غبغب راحت شد. چانه خود را تا جایی که می توانید به سمت بالا بلند کنید. زبان خود را بیرون نگه دارید و برای گرفتن نتیجه مورد نظر این حرکت را سه الی پنج بار در روز تکرار نمایید.
روش O بزرگ
ورزش او باعث می شود پف و کبودی های دور چشم کاهش پیدا کنند. این ورزش همچنین تاثیر مثبتی در کاهش خطوط اطراف دهان دارد. دهان خود را باز کنید و لب هاً کاملا دندان ها را بپوشانند. ده ثانیه در همین حالت به بالا نگاه کنید. این حرکت باید روزانه بین سه الی پنج مرتبه تکرار شود. در انجام این روش پیشانی نباید چروک باشد.
کلام آخر
در این مقاله به بررسی فواید ماساژ صورت و انواع روش های انجام آن پرداختیم. ماساژ برای فرم دهی صورت می تواند تاثیر قابل توجهی بر افزایش زیبایی و جذابیت شما داشته باشد. حتماً قبل از اقدام عملی مطالب درج شده در این مقاله را مجددا مطالعه نموده و ماساژ مورد نظر خود را مرحله به مرحله انجام دهید. اگر به خواندن مقالات اینچنینی علاقه مند هستید، نگاهی به سایر صفحات سایت بیندازید. در صورت نیاز می توانید از طریق راه های ارتباطی سایت با ما همراه باشید.
دیدگاهتان را بنویسید